Liikunta

OHJELMA SYYSKAUDELLE 2020

Syksyn tunneille ilmoittautuminen alkaa 10.8.2020 klo 9.00 myclubissa.
Kevät liikuntakausi alkaa elokuussa ja päättyy marraskuun loppuun. Tarkemmat tiedot näet sivun alaosasta tai suoraan MyClubista. Ryhmät voivat kauden aikana tehdä pieniä muutoksia ohjelmaansa kuten siirtää jonkun kerran alustavan toimintakauden ulkopuolelle. Koulun ottaessa liikuntatilan käyttöön omaan tilaisuuteensa liikuntakerta joudutaan perumaan ja tästä kerrotaan ryhmälle etukäteen.


Ilmoittautuminen hoidetaan MyClub-sivuston kautta. MyClub-järjestelmä lähettää ilmoittautuneelle laskun heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Toivomme, että jokaiselle liikuntaryhmään ilmoittautuvalle henkilölle tehdään henkilökohtainen MyClub-tili, jotta meillä on koko ajan ajantasalla olevat yhteystiedot esimerkiksi ryhmiin liittyvää tiedotusta varten. Lastenryhmien osalta tietoihin laitetaan lapsen nimi ja huoltajan yhteystiedot.

Ilmoittautuminen on kausikohtainen johtuen laskutusjärjestelmästä. Syksyn ja kevään ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

 

Johtokunta on päättänyt 6.8.2020 kokouksessaan:

Ei peritä jäsenmaksua syksyn 2020 osalta. Näin ollen kaikille saman liikuntaryhmän ryhmäläisille on laskettuna sama puolenvälin hinta. Hinta koskee vain syksyä 2020. Jäsenlaskutus siirtyy vuosittaiseksi ja vuoden 2021 jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa ja laskut lähetetään sähköpostilla tammikuussa 2021. 

Torstain aikuisten sähly on jaettu kahteen erilliseen ryhmään ja niihin on ilmoittauduttava erikseen. 

Isompien rymien kokoja on pienennetty, jotta väljyys voidaan paremmin toteuttaa. 

 

Lisää ohjeita MyClubin käyttöön löydät täältä.

Ongelmatilanteissa voit laittaa sähköpostia liikuntakoordinaattorille anu.loukiainen@voky.fi 

PDF-tiedostoHiihtokisan tulokset 2017.pdf (26 kB)
Lasten hiihtokisan tulokset. Jos tuloksissa on jotain epäselvää, otathan yhteyttä matti.huomanen@iki.fi, niin koitetaan selvittää. Yksi hiihtäjä on vielä matkalla tai ei hiihtänyt loppuun. Pojat 7v sarjan tuloksissa oli virhe, laskutaulukosta puuttui lähtöaika. Rasmus Määttä hyppäsi jonon hänniltä kärkeen. Pahoittelen virhettä.
PDF-tiedostoJuoksukisan tulokset 2017.pdf (32 kB)
Lasten juoksukisan tulokset.