Liikunta

 

Tarjonta syksy 2021 https://www.voky.fi/liikunta/syksy-2021/

 

Syksyn 2021 liikuntaryhmät

Maaanantai liikuntaryhmien viimeinen kerta on 29.11.

Torstain sählyjen viimeinen kerta 2.12.

Perjantai sählyn viimeinen kerta 3.12. ja HUOMIO ei tuntia 26.11. koska koulu tarvitsee salin omaan käyttöönsä.

Sunnuntai joogat viimeinen kerta 28.11.

 

Syksyn 2021 liikuntaryhmiin otetaan mukaan vain yhdistyksen jäsenmaksun 18€ maksaneet jäsenet. Myös maanantain lasten jumpparyhmissä toisen huoltajan on oltava yhdistyksen täysi-ikäinen jäsen. Lapselle ei tarvitse luoda enää omaa myclub tiliä. Huoltaja ilmoittaa lapsen/lapset omalla tunnuksellaan ja lisää ilmoittautumisvaiheessa tietoihin lapsen nimen ja syntymävuoden.

Jäsenmaksu on talouskohtainen ja vuosihinnaltaan 18€.

Liity nyt yhdistyksen jäseneksi myclubissa. Linkki alla.

 

https://vanhankartanonomakotiyhdistys.myclub.fi/flow/events


 

Syksyn tunneille ilmoittautuminen myclubissa 2021. Ryhmät voivat kauden aikana tehdä pieniä muutoksia ohjelmaansa kuten siirtää jonkun kerran alustavan toimintakauden ulkopuolelle. Koulun ottaessa liikuntatilan käyttöön omaan tilaisuuteensa liikuntakerta joudutaan perumaan ja tästä kerrotaan ryhmälle etukäteen.


Ilmoittautuminen hoidetaan MyClub-sivuston kautta. MyClub-järjestelmä lähettää ilmoittautuneelle laskun heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Toivomme, että jokaiselle liikuntaryhmään ilmoittautuvalle henkilölle tehdään henkilökohtainen MyClub-tili, jotta meillä on koko ajan ajantasalla olevat yhteystiedot esimerkiksi ryhmiin liittyvää tiedotusta varten. Lastenryhmien osalta tietoihin laitetaan lapsen nimi ja huoltajan yhteystiedot.

Ilmoittautuminen on kausikohtainen johtuen laskutusjärjestelmästä. Syksyn ja kevään ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä liikunta@voky.fi

 

Lisää ohjeita MyClubin käyttöön löydät täältä.

 

PDF-tiedostoHiihtokisan tulokset 2017.pdf (26 kB)
Lasten hiihtokisan tulokset. Jos tuloksissa on jotain epäselvää, otathan yhteyttä matti.huomanen@iki.fi, niin koitetaan selvittää. Yksi hiihtäjä on vielä matkalla tai ei hiihtänyt loppuun. Pojat 7v sarjan tuloksissa oli virhe, laskutaulukosta puuttui lähtöaika. Rasmus Määttä hyppäsi jonon hänniltä kärkeen. Pahoittelen virhettä.
PDF-tiedostoJuoksukisan tulokset 2017.pdf (32 kB)
Lasten juoksukisan tulokset.