Liikunta

VOKY:n liikuntaryhmät Juvanpuiston koululla käynnistyvät jälleen syksyllä 2022.

Liikuntaryhmiin otetaan mukaan vain henkilöt, joilla on maksettu yhdistyksen talouskohtainen jäsenmaksu vuodelta 2022. Huom. Uusien liittyvien jäsenten jäsenmaksu laskutetaan myöhemmin sähköpostilaskulla. He voivat ilmoittautua liikuntaryhmiin jos ovat ilmoittautuneet jäseniksi.

Lasten jumpparyhmissä huoltajan on oltava yhdistyksen jäsen ja hän ilmoittaa lapsen/lapset omalla tunnuksellaan. Ilmoittautumisvaiheessa tietoihin lisätään lapsen nimi ja syntymävuosi. Lapselle ei siis tarvitse enää tehdä omaa myClub-tiliä.

Jäsenmaksu on talouskohtainen ja hinnaltaan 20€ vuodelta 2022.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myclubissa. Linkki tässä.

Liikuntaryhmät on esitelty kootusti tällä sivullaja täydellisemmät tiedot ilmoittautumislinkkeineen löytyvät myClubista:

https://vanhankartanonomakotiyhdistys.myclub.fi/flow/events

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 15.8. klo 9:00.

Mikäli et näe liikuntaryhmissä "Ilmoittaudu" nappia myClubissa kirjautuneena, syynä voi olla maksamaton jäsenmaksu. Mahdollisesti viime hetkellä maksettu maksu ei ole ehtinyt näkyä järjestelmässä. Ota tällöin yhteyttä liikuntakoordinaattoriimme liikunta@voky.fi, niin selvitämme asian.

 

Otamme tänä syksynä käyttöön liikuntamaksuissa verkkomaksamisen laskujen sijaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinut ohjataan Paytrailin maksupalveluun jossa voit maksaa liikuntaryhmän maksun pankkien verkkomaksuna, mobiilimaksuna tai maksukortilla.

Edelleen voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: ePassi, Edenred ja Smartum, ei kuitenkaan paperisilla seteleillä.

Paytrailin maksuvaihtoehdoista ja liikuntaetujen käytöstä löydät tarkempaa tietoa tältä sivulta.

Ilmoittautuminen on kausikohtainen, eli syksyn ja kevään ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

Ryhmät voivat kauden aikana tehdä pieniä muutoksia ohjelmaansa kuten siirtää jonkun kerran alustavan toimintakauden ulkopuolelle. Koulun ottaessa liikuntatilan käyttöön omaan tilaisuuteensa liikuntakerta joudutaan perumaan ja tästä kerrotaan ryhmälle etukäteen.