Sähkön kilpailutus tehty.

5.9.2016

Rakentaja.fi on kilpailuttanut sähkön, saa hyödyntää

Sähkön hintakilpailutus on jälleen tehty – hintataso edelleen todella edullinen

Odotettu sähkön kilpailutus on jälleen tehty ja edullisimmat tarjoukset selvillä. Sähkötarjouskilpailun voittajia ovat tällä kertaa: Kymenlaakson Sähkö, Nordic Green Energy, Oulun Sähkönmyynti, Pori Energia sekä Vattenfall.

Tällä kertaa tarjouksen voivat hyödyntää ne, joiden määräaikainen sopimus päättyy viimeistään 30.11.2016 tai ne, joilla on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Sähkön hinnat laskivat kesän lähestyessä ja nyt saatiinkin jälleen mukava yllätys, kun tiukan tarjouskisan tuloksena hinnat hieman halpenivat helmikuuhun verrattuna. Kahden vuoden takaisiin hintoihin ero kuitenkin on jo selvästi suurempi. Eli edelleen on siis erittäin edullista sähköä tarjolla. Edellisen kilpailutuksen osallistujien keskisäästö oli lähes 400 euroa sopimuskaudelta ja uskoisin samoihin lukemiin päästävän tälläkin kertaa.

Tarkista sähkötarjous tästä

Lisätietoja sähkötarjouksesta

Tarjousaikaa kestää noin kaksi viikkoa, 12.9.2016, klo 24:00 asti, joten kannattaa toimia nopeasti. Etenkin, jos sopimuskausi on lähiaikoina päättymässä. Sopimusmääristä johtuen käsittely kestää jonkin aikaa.

Edullisin vaihtoehto löytyy laskurista, mutta sopimuksen voi tehdä myös suoraan valintalistasta, jossa yhtiöittäin kaikki hinnat ovat esillä. Käytännössä kaikki tarjoukset ovat edullisia vaikka laskuri ilmoittaakin vain kaksi edullisinta vaihtoehtoa.Terveisin

Tapio Näslund

tapio.e.naslund@rakentaja.fi

Sanoma Digital / Rakentaja.fi