Tärkeää tietoa jäsenyyden muutoksesta jäsenkirje 2/2022

10.12.2022

Tässä kopio jäsenkirjeestä. Jos olet jäsen, etkä ole saanut jäsenkirjettä, tarkasta, ettei sähköpostiosoitteesi ole vanhentunut tai ettei jäsenkirje ole mennyt roskaposteihin.

 

Jäsenkirje 2/2022

Hyvä yhdistyksemme jäsen,

Tiedotamme tässä kirjeessä yhdistyksemme ajankohtaisista asioista.

Syyskokous ja energia-ilta 22.11.2022

Syyskokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Kari Alho. Johtokunnan sihteeriksi valittiin Ilkka Sipiläinen ja muiksi jäseniksi Iiris Iilomo, Irma Ahokas, Ilona Hautamaa, Helena Järvinen, sekä varajäseniksi Leena Hammar-Staf, Matti Huomanen ja Matti Kuiko.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen sääntöjen muutos. Uusien sääntöjen mukaisesti yhdistyksen jäsenenä voi olla 15 vuotta täyttänyt henkilö (ennen 18). Toinen muutos säännöissä on perhekohtaisen jäsenmaksun poistuminen, eli jatkossa kukin jäsen maksaa henkilökohtaisen jäsenmaksun.

Nykyiset perhejäsenet muutetaan vuodenvaihteessa automaattisesti varsinaisiksi jäseniksi käyttäjätunnusten voimassaolon jatkumisen takaamiseksi. Jos et halua jatkaa yhdistyksen jäsenenä niin ilmoita asiasta mahdollisimman pian posti@voky.fi, jotta vältyt aiheettomalta laskutukselta.

Vuodelle 2023 voimmekin alentaa jäsenmaksun tasoa 15 euroon, koska arvioimme että maksajia on hieman suurempi määrä. Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun aikana. Kuten ennenkin, liikuntaan osallistujilta edellytetään yhdistyksen jäsenyyttä. Lasten ryhmiin ilmoittautumisen voi tehdä huoltaja, joka on jäsen. Huoltaja voi ilmoittaa useamman saman perheen lapsen ryhmiin.

Energia-ilta

Syyskokouksen yhteydessä järjestettiin asukasilta, jossa Ramboll Finland Oy:n energia-asiantuntija Jukka Kopra piti hiemon esityksen ja vastasi asukkaiden kysymyksiiin koskien mm. pientalojen eri lämmitysvaihtoehtoja, energiansäästövinkkejä ja -remontteja sekä saatavilla olevia tukia. Esityksen materiaalit löytyvät nettisivuiltamme.

Kevään liikunnat

Tarjoamme samat liikuntaryhmät kuin syksyllä, katso tarkemmin täältä. Ilmoittautuminen myClubin kautta alkaa 15.12.2022.

Uudenvuoden vastaanotto

Perinteinen uudenvuoden vastaanotto järjestetään jälleen tauon jälkeen 31.12.2022 klo 18:00 Niipperin koulun kentällä.

Ystävällisin terveisin
Vanhankartanon omakotiyhdistys / Johtokunta