Palveluhakemisto

Energiahoitoja. BodyMind Energy Balancing -menetelmällä. Kehon virheasentojen mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus. Kivun hoito. Energiakentän ja energiakeskusten puhdistus ja energisointi. Tunnelukkojen ja traumaenergioiden energeettinen poisto. Katso lisää hoitoja osoitteessa www.terapeutti.pro Vastaanotto arkisin klo 10-19 Juvanpuisto 1 E. Ajanvaraus Ja tiedustelut mielellään sähköpostitse marja.aleneff(at)terapeutti.pro tai puhelimitse 050 5506016, soittopyyntö tekstiviestinä. Tervetuloa rentoutumaan!

Fysioterapiaa ja hyvinvointipalveluita. Fysioterapeutti Milla Murtosaari tekee fysioterapiaa Valon pisaran tiloissa sekä yhdistyksen toimialueella myös kotikäynteinä. Valon pisara tarjoaa lisäksi hieronta, rentoutus- ja hyvinvointipalveluita osoitteessa Nikunmäentie 2B3, 02920 Niipperi. Ajanvaraus ja tarkemmat tiedot palveluista verkkosivulla www.millamurtosaari.fi

Hoitopalveluita. Reikihoidot, intialaista päähierontaa, kuumakivihoitoja, hopi korvakynttilähoidot. Marja Entrichin tuotteilla kasvohoitoja ja tuotemyyntiä. Hoitola Salamanteri / Tuija Ekonen, Niipperintie 52, 02920 Espoo p. 040 847 8817. Hoidot ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestämme myös Reiki I/II kursseja sekä Intialaisen päähieronnan kursseja sopimuksen mukaisesti.

Huonekalujen verhoilua. Verhoiluliike Taimi ja Pertti Partanen oy on toiminut kivenheiton päässä Vanhastakartanosta jo yli 30 vuotta. Teemme edullisesti ja takuutyönä kaikki verhoilualan työt. Ilmainen kuljetus. Askistontie 59 A Vantaa, 050-3714027 tai 040-7393163, sähköpostilla verhoomo.partanen(at)gmail.com tai kotisivut www.verhoomopartanen.com

Juhlatarvikkeita. Ilmapallokeskus Balloon Center Oy, Petikossa osoitteessa Tiilipojanlenkki 9  www.juhlamaailma.fi. HUOM! Juhlamaailma tarjoaa Omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenedun

Julkisivun kunnostus, kierrätys ym. Olemme Niipperissä toimiva yritys, joka tarjoaa mm maalauspalveluita, valvontaa ja KIERRÄTYSASTIA-konseptimme mukaisia kierrätys- ja lajitteluasioita ja niihin liittyvää palvelua. Oletteko harkinneet talon julkisivun kunnostusta esim maalausta tai rappausta teetettynä tai vaikka omatoimisesti? Kokenut maalarimestari Timo Repo voisi  tulla kertomaan, miten ne tehdään kestävästi, oikein ja oikeilla materiaaleilla huomioiden, miten ja millä materiaaleilla ne on aiemmin tehty. Hän tekee myös pintakäsittelyiden suunnittelua, valvontaa ja julkisivujen kuntokartoituksia. Ota yhteyttä www.repopartners.fi

Kiinteistönvälitystä. Tehokasta ja laadukasta kiinteistönvälityspalvelua alueella asuvilta ammattilaisilta! Kysy välityspalkkiotarjous! Satu Janhunen 0504016666, LKV, LVV, kaupanvahvistaja satu.janhunen@remax.fi, Tero Janhunen 0451624088, Myyntipäällikkö, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, tero.janhunen@remax.fi

Kotipalvelua, Kotiapu Susan. Olen Susan Pihlström yksinyrittäjä Espoon alueella ja tarjoan siivouspalveluita. Palveluihini kuuluu esim.: muuttosiivous, yleissiivous, kylpyhuoneen vaikeat liat (kalkinpoisto yms) ja ikkunanpesut. Maksutapoina käteinen, korttimaksu, lasku 14pv maksuajalla sekä osamaksu, kysy lisää. 
Kotiapususan@gmail.com, 0452752126. HUOM. Kotiapu Susan tarjoaa omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenedun.

Liikuntapalveluja. Kehosi hyvinvoinnille Pilates- ja Syvävenyttely -tunnit Juvanpuistossa ja Niipperissä.Tule vahvistamaan kehosi syviä rankaa tukevia lihaksia, venyttämään pois lihaskireyksiä ja parantamaan kehosi lihastasapainoa. Päästä kehosi hyvään ryhtiin ja anna itsellesi mahdollisuus voida hyvin! Myös yksityistunteja ja räätälöityjä peruskursseja. Kysy lisää: Annette Lehtokari p. 040 775 7564, annette.lehtokari(at)gmail.com.   

LVI-työt. Putkimi hoitaa mm. hanojen ja wc-istuinten korjaukset ja uusien asennustyöt, lämminvesivaraajien vaihdot, lämmitysjärjestelmien kunnossapito- ja korjaustyöt sekä kylpyhuoneremonttien vesi- ja viemäröintityöt. Myös ilma- ja maalämpöpumppujen asennukset. Yhteistyökumppaneina sähkö- ja rakennusalan ammattilaisia. Kim Kallionpää, p. 040 7091504, www.putkimi.fi.

Ompelimo. Vaatekorjauksia, sisustusompelua, arki- ja juhla-asujen ompelua (piirrän kaavat asiakkaan mittojen mukaan) ym. Ompelimo Kirsi Rossilahti, Purometsä 21 A, Niipperi, puh.040 708 3494.

Painopalveluja. Paino Pärnäset Oy,  Viirimäki 3 A, 02970 Espoo, puhelin 040 50 55 992, sähköposti paino.parnaset(at)maxinetti.fi, internet www.painoparnaset.fi. Pääasiassa digitaalisia painopalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan: Käyntikortit (myös suunnittelu), esitteet, julisteet, postikortit, flyerit, jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, kausijulkaisut, lehdet, vihkot, lomakkeet, kutsut, hinnastot, värikopiot ja graafinen suunnittelu.

Parturi-kampaamopalvelut. Marin Hiuspisteestä, Niipperintie 3. Leikkaukset naiset, miehet ja lapset. Permanentit, värjäykset, kampaukset, hiustenpidennykset ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Hiustenhoito-ja muotoilutuotteiden myynti. Harjojen ym. hiustarvikkeiden myynti. Avoinna Ma,Ti ja To klo 9-17 ja Ke ja Pe klo 10-17, La sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset liikkeen aukioloaikoina numerosta 044 208 8128.

Puutyöt. Yhden miehen yritys tekee kaikenlaiset asennus-, kokoamis-, remontti- ja puusepäntyöt. Kysy pieniinkin töihin. Työstä saa kotitalousvähennyksen. Askon Puutyö, Asko Mäkinen, 050 3374840, www.askonpuutyo.fi.

Rakennus- ja remonttipalveluja. Rakennatko uutta tai remontoitko vanhaa? Talotekniikka- ja rakennusalan yritys Inkerman Oy rakentaa, remontoi, saneeraa, tekee vedeneristystyöt sekä välittää LVIS-tarvikkeet. VTT:n sertifikaatti on. Rakennuspalvelu Inkerman Oy,, puh. 040 5777 003, sähköposti tuomo.leikas(at)inkerman.fi.

Taidepalvelu. Niipperissä toimiva suomalaisen taiteen välittäjä. Taidepalvelun kautta saa tunnettujen taiteilijoiden teoksia kaikissa hintaluokissa. Mikäli kaipaat apua kotiin, toimistoon tai muuhun tilaan sopivan teoksen valinnassa, Taidepalvelu auttaa. Perinteitä kunnioittaen Taidepalvelu pyrkii henkilökohtaiseen, luotettavaan ja nopeaan palveluun taiteen parissa jo kolmannessa sukupolvessa. Käy tutustumassa tarkemmin osoitteessa www.taidepalvelu.fi ja ota rohkeasti yhteyttä.

Tiilikaton pesu, suoja-aine käsittely tai maalaus. Olemme Järvenperässä toimiva kiinteistöpalveluja tuottava yritys, olemme erikoistuneet kattojen huoltotöihin ja huoneistoremontteihin. Kauttamme saat tiilikaton pesun, suoja-aine käsittelyn sekä maalaukset. Lisäksi teemme mineriittikaton pesuja ja maalauksia sekä muita kattoihin liittyviä huoltotoimenpiteitä esim. lumenpudotuksia ja lumiesteiden asennuksia. Omakotiyhdistyksen jäsenille myönnämme 10% alennuksen tiilikaton pesusta, suoja-aine käsittelystä sekä maalauksesta jäsenkortilla. Tarjouspyynnöt: tomi(at)helpberg.fi  
p. 040-5460 841 tai katso www.helpberg.fi

Katso myös jäsenedut yhdistyksen jäsenille alueen yrityksiltä.