Palveluhakemisto

Energiahoitoja. BodyMind Energy Balancing -menetelmällä. Kehon virheasentojen mittaus ja energeettinen jäsenkorjaus. Kivun hoito. Energiakentän ja energiakeskusten puhdistus ja energisointi. Tunnelukkojen ja traumaenergioiden energeettinen poisto. Katso lisää hoitoja osoitteessa www.terapeutti.pro Vastaanotto arkisin klo 10-19 Juvanpuisto 1 E. Ajanvaraus Ja tiedustelut mielellään sähköpostitse marja.aleneff(at)terapeutti.pro tai puhelimitse 050 5506016, soittopyyntö tekstiviestinä. Tervetuloa rentoutumaan!

Fysioterapiaa ja hierontaa. Fysioterapiahoidot, fysikaaliset hoidot, kuntoutus, hierontahoidot, liikuntaryhmät, kuntotestaus, liikuntaohjaukset, kotikäynnit, tuet liikuntaan ja työhön (mm. selkätuet, polvituet). Fysioterapia Funfysio Oy, Läntinen teollisuuskatu 6, Juvanmalmi. Vastaanotto arkisin klo 8.00-19.00 tai sopimuksen mukaan. Ajanvaraus ja tiedustelut 040 526 5423 (Veli-Matti Hämäläinen) 040 520 3235 (Paula Hämäläinen) tai sähköpostilla funfysio(at)kolumbus.fi. Kotisivut www.funfysio.fi Tutustumiskerrasta alennusta 10 % yhdistyksen jäsenille.

Herbalifea. Painonpudotusta, hyvinvointia ja virkeyttä. Soita ja kysy lisää. Itsenäinen Herbalife-jälleenmyyjä Marina Lindström, 041 506 4512, Isonpuronkuja 2, 02920 Espoo.

Hoitopalveluita. Reikihoidot, intialaista päähierontaa, kuumakivihoitoja, hopi korvakynttilähoidot. Marja Entrichin tuotteilla kasvohoitoja ja tuotemyyntiä. Hoitola Salamanteri / Tuija Ekonen, Niipperintie 52, 02920 Espoo p. 040 847 8817. Hoidot ajanvarauksella iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestämme myös Reiki I/II kursseja sekä Intialaisen päähieronnan kursseja sopimuksen mukaisesti.

Huonekalujen verhoilua. Verhoiluliike Taimi ja Pertti Partanen oy on toiminut kivenheiton päässä Vanhastakartanosta jo yli 30 vuotta. Teemme edullisesti ja takuutyönä kaikki verhoilualan työt. Ilmainen kuljetus. Askistontie 59 A Vantaa, 050-3714027 tai 040-7393163, sähköpostilla verhoomo.partanen(at)gmail.com tai kotisivut www.verhoomopartanen.com

Ilmanpuhdistuslaitteita. Espoon Sisäilmanpuhdistus, Juvanpuro 1 D, puhelin 8542 817, GSM 0456 - 707087. Omakotiyhdistyksen jäsenille huojennus 5% ilmanpuhdistuslaitteista ja muista kotisivuilta löytyvistä tuotteista ja palveluista.

Juhlatarvikkeita. Ilmapallokeskus Balloon Center Oy, Koskelontie 25 C, 02920 ESPOO (Navigaattori löytää osoitteen Koskelontie 21).www.juhlamaailma.fi. Juhlamaailma-myymälä palvelee ma-pe 10-18 ja la 10-15. HUOM! Juhlamaailma tarjoaa Omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenedun.

Jätehuoltoratkaisuja. Kotimainen Molok on nykyaikainen ja tehokas jätehuoltoratkaisu. Olemme aidon ja alkuperäisen Syväkeräys-menetelmän kehittäjä. Tutustu ratkaisuihin www.molok.fi  ja kysy lisää ratkaisuista paikalliselta edustajalta, Henrik Lahti, 040-740 3400.

Kiinteistönvälitystä. Tehokasta ja laadukasta kiinteistönvälityspalvelua alueella asuvilta ammattilaisilta! Kysy välityspalkkiotarjous! Satu Janhunen 0504016666, LKV, LVV, kaupanvahvistaja satu.janhunen@remax.fi, Tero Janhunen 0451624088, Myyntipäällikkö, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, tero.janhunen@remax.fi

Kynsihoitola. Kynsiloiste tekee toivomustesi mukaiset kauniit ja koristeelliset geelikynnet Bio Sculpture -sertifioidun ammattilaisen toimesta. Bio Sculpture -kynsienhoitotuotteet eivät vahingoita käyttäjän omia kynsiä vaan vahvistavat ja hoitavat vaurioituneita, heikkoja tai ohuita kynsiä. Ajanvaraus http://www.kynsiloiste.fi/ tai kynsiteknikko Sirpa Nordlund 0400 454 560, Kylvötie 8, 02920 Espoo.

Lakiasiat. Yhtiöoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto. Osake- ja kiinteistökaupat ja yhtiöoikeudelliset järjestelyt, sopimukset, yhtiöiden perustamiset ja purkamiset sekä niihin tehtävät kaikki kaupparekisterimuutokset, tavaramerkkiasiat, työsopimuslakiasiat, perhe- ja perintöasiat sekä yritysasiakkaiden oikeusavustaminen riita- ja siviilioikeudenkäynneissä. Lakimiestehtävät hoidamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhteistyöverkostomme kautta toimintamme ulottuu myös Ruotsiin ja Viroon. Jurilex Oy, Juvan teollisuuskatu 23 B, 02920 Espoo, puh/fax 878 6150, GSM 041 527 7133, office(at)jurilex.fi, www.jurilex.fi.

Liikuntapalveluja. Kehosi hyvinvoinnille Pilates- ja Syvävenyttely -tunnit Juvanpuistossa ja Niipperissä.Tule vahvistamaan kehosi syviä rankaa tukevia lihaksia, venyttämään pois lihaskireyksiä ja parantamaan kehosi lihastasapainoa. Päästä kehosi hyvään ryhtiin ja anna itsellesi mahdollisuus voida hyvin! Myös yksityistunteja ja räätälöityjä peruskursseja. Kysy lisää: Annette Lehtokari p. 040 775 7564, annette.lehtokari(at)gmail.com.   

Luova Kasvu on Espoossa luonnon keskellä sijaitseva yksityinen kurssikeskus. Kurssi- ja koulutustoiminta jakautuu ihmissuhdetyöhön, esittävän taiteen koulutukseen ja perusliikuntaan, joista edellisen kuuluvat kaikki Luovan ja Autenttisen liikkeen kurssit, keskimmäiseen klovneria-, naamio-, laulu- ja teatteriaineet, ja jälkimmäiseen kehon voima- ja kuntoharjoitukset sekä tanssitunnit. Lisätietoja

LVI-työt. Putkimi hoitaa mm. hanojen ja wc-istuinten korjaukset ja uusien asennustyöt, lämminvesivaraajien vaihdot, lämmitysjärjestelmien kunnossapito- ja korjaustyöt sekä kylpyhuoneremonttien vesi- ja viemäröintityöt. Myös ilma- ja maalämpöpumppujen asennukset. Yhteistyökumppaneina sähkö- ja rakennusalan ammattilaisia. Kim Kallionpää, p. 040 7091504, www.putkimi.fi.

Ompelimo. Vaatekorjauksia, sisustusompelua, arki- ja juhla-asujen ompelua (piirrän kaavat asiakkaan mittojen mukaan) ym. Ompelimo Kirsi Rossilahti, Purometsä 21 A, Niipperi, puh.040 708 3494.

Ompelimo. Vanhankartanon Ompelimo tarjoaa monipuoliset ompelupalvelut korjauspalvelusta erilaisten tuotteiden valmistukseen. Myös alihankintatyöt. Avoinna sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiedustelut puhelimitse: 040 582 3077 tai sähköpostilla ompelupalvelu@luukku.com. Osoite: Vanhankartanontie 52 a, 02920 Espoo www.vanhankartanonompelimo.com

Painopalveluja. Paino Pärnäset Oy, Koskelontie 20, 02920 Espoo, puhelin 040 50 55 992, sähköposti paino.parnaset(at)maxinetti.fi, internet www.painoparnaset.fi. Pääasiassa digitaalisia painopalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan: Käyntikortit (myös suunnittelu), esitteet, julisteet, postikortit, flyerit, jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, kausijulkaisut, lehdet, vihkot, lomakkeet, kutsut, hinnastot, värikopiot ja graafinen suunnittelu.

Parturi-kampaamopalvelut. Marin Hiuspisteestä, Niipperintie 3. Leikkaukset naiset, miehet ja lapset. Permanentit, värjäykset, kampaukset, hiustenpidennykset ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Hiustenhoito-ja muotoilutuotteiden myynti. Harjojen ym. hiustarvikkeiden myynti. Avoinna Ma,Ti ja To klo 9-17 ja Ke ja Pe klo 10-17, La sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset liikkeen aukioloaikoina numerosta 044 208 8128.

Polttopuita. Halkotukku.fi tarjoaa ensiluokkaista koivuklapia hintaan 99e/1,5i-m3. Hintoihin lisätään toimituskulut 48 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja klapisäkin. Lisätietoja osoitteesta www.halkotukku.fi ja sähköpostilla info@halkotukku.fi

Puutyöt. Yhden miehen yritys tekee kaikenlaiset asennus-, kokoamis-, remontti- ja puusepäntyöt. Kysy pieniinkin töihin. Työstä saa kotitalousvähennyksen. Askon Puutyö, Asko Mäkinen, 050 3374840, www.askonpuutyo.fi.

Psykologtjänster/psykologipalveluja. Esbo Arbetshandledning Erbjuder alla slags psykologtjänster - t.ex. stödsamtal och längre terapikontakter samt arbetshandledning för både individer och grupper. Legitimerad psykolog Gunnar Hilén, Bäckskogen 7 / Purometsä 7, tel. 040 821 36 30, säkrast onsdagar 18-19.00. Psykologi-, terapeutti-, työnohjaaja- ja mentoripalveluita nyt myös suomeksi, jos asianomainen osaa ja/tai ymmärtää englantiakin.

Rakennus- ja remonttipalveluja. Rakennatko uutta tai remontoitko vanhaa? Talotekniikka- ja rakennusalan yritys Inkerman Oy rakentaa, remontoi, saneeraa, tekee vedeneristystyöt sekä välittää LVIS-tarvikkeet. VTT:n sertifikaatti on. Rakennuspalvelu Inkerman Oy, Suopuronkuja 16, puh. 040 5777 003, sähköposti inkerman(at)kolumbus.fi.

Svensk small-talk. Esbo Arbetshandledning erbjuder svensk small-talk till finska arbetsplatser och extra hjälp i svenska språket till finska skolelever. Jag föreläser dessutom i aktuella, psykologiska ämnen och deklamerar egen och andras dikt". Gunnar Hilén, Bäckskogen 7 / Purometsä 7, tel. 040 821 36 30, säkrast onsdagar 18-19.00.

Sähköasennuksia. Sähäkät ja ammattitaitoiset sähköasennuspalvelut Niipperistä. Teen myös vianhaku- ja korjaustöitä. Teemu Surakka 040 704 2787, sähköposti teemu(at)koivumankkaansahko.fi. Käy tykkäämässä Facebook-sivustamme tai tutustu tarkemmin osoitteessa www.koivumankkaansahko.fi.

Taidepalvelu. Niipperissä toimiva suomalaisen taiteen välittäjä. Taidepalvelun kautta saa tunnettujen taiteilijoiden teoksia kaikissa hintaluokissa. Mikäli kaipaat apua kotiin, toimistoon tai muuhun tilaan sopivan teoksen valinnassa, Taidepalvelu auttaa. Perinteitä kunnioittaen Taidepalvelu pyrkii henkilökohtaiseen, luotettavaan ja nopeaan palveluun taiteen parissa jo kolmannessa sukupolvessa. Käy tutustumassa tarkemmin osoitteessa www.taidepalvelu.fi ja ota rohkeasti yhteyttä.

Tiilikaton pesu, suoja-aine käsittely tai maalaus. Olemme Järvenperässä toimiva kiinteistöpalveluja tuottava yritys, olemme erikoistuneet kattojen huoltotöihin ja huoneistoremontteihin. Kauttamme saat tiilikaton pesun, suoja-aine käsittelyn sekä maalaukset. Lisäksi teemme mineriittikaton pesuja ja maalauksia sekä muita kattoihin liittyviä huoltotoimenpiteitä esim. lumenpudotuksia ja lumiesteiden asennuksia. Omakotiyhdistyksen jäsenille myönnämme 10% alennuksen tiilikaton pesusta, suoja-aine käsittelystä sekä maalauksesta jäsenkortilla. Tarjouspyynnöt: tomi(at)helpberg.fi  
p. 040-5460 841 tai katso www.helpberg.fi