Jäsenyys

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi niin voit helposti liittyä MyClubin kautta täältä.

Jos et halua liittyä yhdistyksen jäseksi mutta haluat osallistua yhdistyksen liikuntaryhmiin niin käy rekisteröitymässä täällä.

Jos liityt uutena jäsenperheen jäsenenä niin merkitse Jäsentasoksesi "Perhejäsen"ja lisää perheen maksavan jäsenen nimi sitä varten olevaan lomakkeen kenttäänTulkitsemme muuten uuden liittyvän jäsenen maksavaksi yhdistyksen jäseneksi ja toimitamme yhdistyksen vuosijäsenmaksulaskun. Yhdistyksen jäsenmaksu on talouskohtainen mutta yhdistykseen voivat liittyä kaikki perheenjäsenet erikseen. Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutetut yhdistyksen jäsenetuihin. Jäsenet ja perheenjäsenet saavat tuntuvan alennuksen yhdistyksen itse järjestämiin liikuntaryhmiin.

Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua myClubiin ja päivittää tietosi täältä.

Vuosijäsenmaksu kaudella 2018-19 (heinäkuu-heinäkuu) on 18 € taloutta kohti.