Jäsenyys

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, voit tehdä sen helposti liittymällä MyClubin kautta täältä.
MyClubin käyttö edellyttää omaa MyClub-tunnusta, jonka voit luoda, kun imoittaudut ensimmäistä kertaa johonkin MyClubin kautta imoitettuun tapahtumaan tai ryhmään. Samaa MyClub-tunnusta voit käyttää useamman yhdistyksen tai seuran asioissa. MyClub- tunnuksen luomisen tai olemassa olevalla tunnuksella sisäänkirjautumisen jälkeen, rekisteröidy Vanhankartanon omakotiyhdistykseen joko yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi, perhejäseneksi (yhdistyksen jäsenmaksu peritään vain varsinaiselta jäseneltä) tai vain liikuntaryhmän osallistujaksi.

Jos haluat vain osallistua yhdistyksen liikuntaryhmiin, ilmoittaudu suoraan halumaasi ryhmään täällä. Rekisteröitymislomakkeen lopussa voit valita joko yhdistyksen jäsenyyden tai pelkän liikuntaryhmän. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Jos et muista MyClub-salasanaasi, tilaa itsellesi uusi kirjautumissivun linkistä. Jos et muista vanhaa jäsentiliäsi, jota olet käyttänyt yhdistyksemme asioissa joskus aiemmin, laita sähköpostia posti@voky.fi.

Jos  liityt uutena jäsenperheen jäsenenä, merkitse Jäsentasoksesi "Perhejäsen"ja lisää perheen maksavan jäsenen nimi sitä varten olevaan lomakkeen kenttäänTulkitsemme muuten uuden liittyvän jäsenen maksavaksi yhdistyksen jäseneksi ja toimitamme yhdistyksen vuosijäsenmaksulaskun. Yhdistyksen jäsenmaksu on talouskohtainen, mutta yhdistykseen voivat liittyä kaikki perheenjäsenet erikseen. Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutetut yhdistyksen jäsenetuihin. Jäsenet ja perheenjäsenet saavat tuntuvan alennuksen yhdistyksen itse järjestämiin liikuntaryhmiin.

Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua myClubiin ja päivittää tietosi täältä.

Vuosijäsenmaksu kaudella 2018-19 (heinäkuu-heinäkuu) on 18 € taloutta kohti. Poikkeuksellisesti vuonna 2020 ei peritä jäsenmaksu, eikä myöskään syksyllä myönnetä liikuntoihin jäsenalennusta.