Jäsenyys

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, voit tehdä sen helposti liittymällä MyClubin kautta täältä. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 20€ perheeltä.
MyClubin käyttö edellyttää omaa MyClub-tunnusta, jonka voit luoda, kun imoittaudut ensimmäistä kertaa johonkin MyClubin kautta imoitettuun tapahtumaan tai ryhmään. Samaa MyClub-tunnusta voit käyttää useamman yhdistyksen tai seuran asioissa. MyClub- tunnuksen luomisen tai olemassa olevalla tunnuksella sisäänkirjautumisen jälkeen, rekisteröidy Vanhankartanon omakotiyhdistykseen joko yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai perhejäseneksi (yhdistyksen jäsenmaksu peritään vain varsinaiselta jäseneltä).

Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Jos et muista MyClub-salasanaasi, tilaa itsellesi uusi kirjautumissivun linkistä. Jos et muista vanhaa jäsentiliäsi, jota olet käyttänyt yhdistyksemme asioissa joskus aiemmin, laita sähköpostia posti@voky.fi.

Jos  liityt uutena jäsenperheen jäsenenä, merkitse Jäsentasoksesi "Perhejäsen"ja lisää perheen maksavan jäsenen nimi sitä varten olevaan lomakkeen kenttäänTulkitsemme muuten uuden liittyvän jäsenen maksavaksi yhdistyksen jäseneksi ja toimitamme yhdistyksen vuosijäsenmaksulaskun. Yhdistyksen jäsenmaksu on talouskohtainen, mutta yhdistykseen voivat liittyä kaikki perheenjäsenet erikseen. Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutetut yhdistyksen jäsenetuihin.

Jos sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua myClubiin ja päivittää tietosi täältä.